Hoppa till sidans innehåll

Viktig info om årsmötet m.m

15 APR 2020 08:38
  • Skapad: 15 APR 2020 08:38

 

Vi behöver meddela att årsmötet flyttas fram till 18 maj 2020. Inte av coronavirusskäl, eftersom vi avsåg att genomföra årsmötet utomhus på Sundis och använda speakerhuset och högtalare för alla inlägg 😊

 Däremot så är skälet det att valberedningen inte lyckats med att få till ett förslag på kassör till föreningsstyrelsen. De får bara nej, inga ja. Det benämns kassör i stadgarna, men jag brukar översätta det till ekonomiansvarig i styrelsen eftersom kassörsjobbet sköts på kansliet. Tyvärr är läget inte årsunikt, utan vi har sett tendensen under en längre tid. Vi får allt färre som vill bära ett gemensamt ansvar i föreningsstyrelsen (och till vissa delar i sektionerna). Vi kan tycka att vi borde ha dessa personer bland våra medlemmar.

 Styrelsen kommer ändå att mötas på ursprunglig årsmötestid där nu ytterligare en punkt får läggas till på dess dagordningen nämligen utreda alternativet att föreslå årsmötet att upplösa föreningen enligt stadgarna §28 ff. Det skulle var oerhört tråkigt. Det skulle verkligen inte gynna det idrottsliga i byn. Det torde inte heller vara positivt för våra barn och ungdomar i byn. Men finns det inte personer som ställer upp, så är vi kanske i en ny tid där verksamheter behöver finna nya former. Beslutet är till sist och slutligen medlemmarnas via årsmötet. En fortsatt verksamhet förutsätter personer som tar ansvar, även i föreningsstyrelsen.

 Jörgen Ericsson
ordf
This is a mailto link

Skribent: Ann-Sofie Abrahamsson
E-post: Adressen Gömd

Facebook

<SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Sunderby SK
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Besöksadress:
Gallringsvägen 4
95442 Södra Sunderbyn

Kontakt:
Tel: 0920261176
E-post: kansliet@sunderbysk....

Se all info